Fotbaliştii de la CSC Sânmartin au promovat în Liga a III-a

123

Fotbaliştii de la CSC Sânmartin au promovat în Liga a III-a, după ce s-au impus cu 2-0 şi în partida retur a barajului cu CS Floreşti, campioana judeţului Cluj.

Meciul din manşa secundă dintre cele două echipe s-a desfăşurat sâmbătă la Sântion, acolo unde echipa bihoreană şi-a desfăşurat meciurile de pe teren propriu din acest sezon.

Bine pregătită tactic de antrenorul Călin Cheregi, partida a fost controlată de bihoreni, care după ce în prima repriză au avut două ocazii mari, prin Ovidiu Pop, în partea a doua ei au reuşit şi să marcheze. Mai întâi, în minutul 58, prin Sergiu Pop, care a trimis un şut cu efect, de la marginea careului mare, direct în vinclul porţii clujene, iar apoi, în minutul 65, prin Ionuţ Ban, un jucător care a finalizat cu un şut pe jos din inertiorul careului, în urma unei incursiuni însă cu balonul la picior de peste 30 de metri.

Mult mai experimentată, echipa bihoreană a câştigat jocul exact cu scorul cu care s-a impus şi în turul de la Floreşti, iar cu 4-0 la general, a obţinut promovarea în eşalonul superior. Astfel, după o pauză de un an, judeţul Bihor va avea din nou o echipă în Liga a III-a şi după cinci ani, Liga a IV-a Bihor promovează o echipă în Liga a III-a.

În meciul retur, de sâmbătă, cu CS Floreşti, antrenorul bihorenilor, Călin Cheregi a utilizat următoarea formulă: Barabaş – Fl. Pop, S. Nogo (min. 21 D. Lupşe), Al. Pintea, M. Arsene – I. Cuc, Tiponuţ – Ov. Popa (min. 65 Szabados) Al. Sorian – ctp., Ban (min. 83 Cl. Popa) – Sg. Pop (min. 89 S. Brata).

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.