Formația de fotbal Luceafărul Oradea învinsă, marți, pe teren propriu

157

Formația bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a fost nevoită să se recunoască învinsă, marți, pe teren propriu, în primul meci din etapa a XVIII-a, intermediară, a Ligii a II-a, din această săptămână.Bihorenii au primit la Sânmartin, replica formației FC Braşov, o echipă aflată pe locul III și care luptă pentru promovare.
După un joc cu două reprize diametral opuse, după aspectul jocului, oaspeții s-au impus cu scorul de 2-1, după ce conduceau și la pauză cu scorul de 1-0. Primul gol al partidei a fost înscris în minutul 38 de Petre Goge. Apoi, în minutul 79, Istrati a majorat diferența, înscriind pentru brașoveni, pentru ca golul de onoare al gazdelor să-l reușească Paul Păcurar, cu o superbă execuție, în minutul 86.Pentru Luceafărul, meciul cu FC Braşov a fost ultimul din 2016 în faţa propriilor suporteri în campionat. În următoarea etapă, ultima a turului, bihorenii vor sta, iar apoi au deplasări la Academica Clinceni și CS Afumaţi, în primele două runde din retur care se vor mai desfășura în acest an calendaristic.Ultimul joc oficial din 2016 pentru Luceafărul se va desfășura însă în optimile Cupei României, pe 15 decembrie, acasă, cu Astra Giurgiu.
Florin Mihalca

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.