Formaţia CAO Oradea a avut o evoluţie dezamăgitoare la primul joc de la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a

191

Formaţia CAO Oradea a avut o evoluţie dezamăgitoare, miercuri, la primul joc de la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Bihorenii au pierdut jocul ce CSM Satu Mare cu scorul de 1-3 şi nu mai pot termina pe prima poziţie a clasamentului. Trupa bihoreană mai speră totuşi la locul al II-lea, care ar putea duce şi el în eşalonul al treilea. Aceasta însă doar dacă se va impune în partida de duminică, de ora 17:30, cu Someşul Dej, care va avea loc tot la Zalău, unde s-a disputat şi meciul cu sătmărenii.

Echipa pregătită de antrenorul Florin Fărcaş a fost de nerecunoscut miercuri, a fost condusă la pauză cu 1-0, la un moment dat adversarii au condus chiar şi cu 3-0, iar din minutul 63 atacantul orădean Victor Dobrescu a fost eliminat.

Golul de onoare al bihorenilor a venit pe final, în minutul 78, când a înscris Hosu.

Totuşi, în minutul 62, CAO trebuia să beneficieze de o lovitură de la 11 metri, la scorul de 0-2, dar arbitrul arădean Mircea Ardelean a acordat doar lovitură liberă de la 11 metri.

CAO 1910 Oradea – CSM Satu Mare 1-3 (0-1)

Au marcat: Marius Hosu (min. 78) / Călin Vădan (min. 6), Istvan Svarczkopf (min. 52 din 11 m), şi Bogdan Nyilvan (min. 68)

CAO Oradea: Gheţe – Jurcă, Letan, D. Stan, Panti (min. 53 Ioviţă) – Haş – ctp (min. 75 Cr. Copil), Tenche (min. 53 Cherman) – D. Costea, A. Iacob (min. 46 Dobrescu – min. 63 eliminat), A. Lezeu – M. Hosu. Antrenor: Florin Fărcaş

Înaintea ultimului joc, cel de duminică, CSM Satu Mare are 4 puncte, Someşul Dej, un punct, iar CAO niciun punct.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.