Formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea şi-a încheiat vacanţa de iarnă şi de joi a revenit la antrenamente

116

Formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea şi-a încheiat vacanţa de iarnă şi de joi a revenit la antrenamente. Reunirea lotului singurei echipe din judeţul Bihor care activează în una din primele trei ligii ale ţării a avut loc la Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin, unde antrenorul Cristian Lupuţ a condus primul antrenament din 2019, la care au luat parte 22 de jucători, dintre care trei sunt nou-veniţi. Noutăţile le constituie tinerii fotbalişti sătmăreni Adrian Ciul, în vârstă de 22 de ani, Pavel Laurenţiu Nemeş, de 20 de ani şi Mark Parnău, tot în vârstă de 20 de ani.

Faţă de turul campionatului, din lotul „luceferilor” nu mai fac parte acum: Adrian Tînc, Ionuţ Ban, Răzvan Gunie, Daniel Lăsconi şi Cătălin Ţîră, jucători care s-au despărţit în această iarnă de echipa „roş-albastră”.

Lotul prezent joi la primul antrenament a fost alcătuit din: Bogdan Moga şi Sebastian Moroz – portari; Flaviu Drăgan, Cristian Oros, Vlad Opriş, Alexandru Băican, Alexandru Core, Hary Kim, Daniel Chiorean, Gabriel Preoteasa, Vlad Prejmerean, Patrick Peter, Paul Mitrică, Vasile Pop, Constantin Roşu, Alexandru Dulca, Sergiu Pop, Daniel George Paraschiv, Andrei Luduşan, Adrian Ciul, Pavel Laurenţiu Nemeş şi Mark Parnău – jucători de câmp. A lipsit Kevin Moihedja, care se va alătura lotului în zilele următoare.

În primele zile ale pregătirilor, fotbaliştii de la Luceafărul se vor antrena pe plan local, după care vor intra în cantonament la Băile Felix, pe 21 ianuarie, unde se vor pregăti până în prima zi din luna următoare.