Formația bihoreană de fotbal CS Oșorhei în deplasare la Zalău

122

După jocul de săptămâna trecută de pe teren propriu, cu Sănătatea Cluj, pierdut cu scorul de 1-3, formația bihoreană de fotbal CS Oșorhei se deplasează în acest sfârșit de săptămână la Zalău, pentru a întâlni o altă echipă fruntașă din Seria a V-a a Ligii a III-a. Este vorba despre formația locală FC.

 
Meciul FC Zalău – CS Oșorhei, din etapa a X-a a campionatului Ligii a III-a, este progrmat vineri de la ora 15 și se anunță o dispută dezechilibrată, privind situația din clasament a celor două combatante.
Se vor întâlni două echipe cu poziții diametral opuse în ierarhia la zi a Seriei a V-a. Astfel, dacă gazdele de la FC Zalău se prezintă la meci de pe poziția a III-a, cu 19 puncte, în schimb, CS Oșorhei vine la acest meci de pe un loc deloc onorant, penultima poziție, a XIV-a, cu un singur punct. Prin prisma acestui fapt, meciul are o favorită certă, pe FC Zalău, care până acum, în 9 meciuri, a obținut 6 victorii, a înregistrat un rezultat de egalitate și a pierdut de două ori.
De partea cealaltă, elevii antrenorului Gheorghe Silaghi se deplasează la Zalău, după ce în 8 jocuri, nu au reușit să obțină vreo victorie, au un singur rezultat de egalitate și au pierdut de 7 ori.
Alături de partida de la Zalău, vineri în Seria a V-a a Ligii a III-a mai sunt programate încă două jocuri, la Mediaș și Bistrița, Gaz Metan II – CS Iernut și FC Bistrița – Viitorul Ulmeni. Celelalte patru partide vor avea loc sâmbătă de la aceeași oră, 15.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.