Formația bihoreană de fotbal CS Oșorhei în deplasare la Zalău

122

După jocul de săptămâna trecută de pe teren propriu, cu Sănătatea Cluj, pierdut cu scorul de 1-3, formația bihoreană de fotbal CS Oșorhei se deplasează în acest sfârșit de săptămână la Zalău, pentru a întâlni o altă echipă fruntașă din Seria a V-a a Ligii a III-a. Este vorba despre formația locală FC.

 
Meciul FC Zalău – CS Oșorhei, din etapa a X-a a campionatului Ligii a III-a, este progrmat vineri de la ora 15 și se anunță o dispută dezechilibrată, privind situația din clasament a celor două combatante.
Se vor întâlni două echipe cu poziții diametral opuse în ierarhia la zi a Seriei a V-a. Astfel, dacă gazdele de la FC Zalău se prezintă la meci de pe poziția a III-a, cu 19 puncte, în schimb, CS Oșorhei vine la acest meci de pe un loc deloc onorant, penultima poziție, a XIV-a, cu un singur punct. Prin prisma acestui fapt, meciul are o favorită certă, pe FC Zalău, care până acum, în 9 meciuri, a obținut 6 victorii, a înregistrat un rezultat de egalitate și a pierdut de două ori.
De partea cealaltă, elevii antrenorului Gheorghe Silaghi se deplasează la Zalău, după ce în 8 jocuri, nu au reușit să obțină vreo victorie, au un singur rezultat de egalitate și au pierdut de 7 ori.
Alături de partida de la Zalău, vineri în Seria a V-a a Ligii a III-a mai sunt programate încă două jocuri, la Mediaș și Bistrița, Gaz Metan II – CS Iernut și FC Bistrița – Viitorul Ulmeni. Celelalte patru partide vor avea loc sâmbătă de la aceeași oră, 15.
 

Urmărește-ne și pe Google News