Formația antrenată de George Tăutu a triumfat pe terenul Universității Craiova, scor 41-33

85
CSM Oradea handbal
 

CSM Oradea a repurtat un succes în deplasare în penultima etapă din Seria C a Diviziei A la handbal masculin. Formația antrenată de George Tăutu a triumfat pe terenul Universității Craiova, scor 41-33.

Mecul contează pentru etapa a 13-a și a avut loc sâmbătă, la Craiova. La jumătatea partidei scorul era de 20-14 în favoarea CSM-ului. Orădenii s-a desprins în cea de-a 2-a jumătate a primei reprize.

Szabo a înscris 11 goluri, fără să rateze vreo aruncare pentru formația învingătoare. Sfârlea a adăugat 7 goluri, Farcaș și Oară au avut 6 reușite fiecare pentru CSM Oradea. Ceilalți marcatori au fost Szasz – 4 goluri, Mledenciu – 3 goluri, Mareaș – 2 goluri, iar Breban și Băban au marcat câte un gol fiecare. De cealaltă parte, Ianași a avut 9 goluri.

CSM Oradea are 36 puncte din maximul posibil de 39, fiind câștigătoare detașată a Seriei C. Ultimul meci din această fază a campionatului are loc joi, ora 17:30, la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi CS Unirea Sânnicolau Mare.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.