Federația Română de Scrimă a luat decizia de a anula toate competițiile din acest an

98

Federația Română de Scrimă a luat decizia de a anula toate competițiile organizate sub egida acestui for până la intrarea în noul an calendaristic.

 

Măsura a fost luată după ce și Federația Internațională de Scrimă a anunțat că anulează toate competițiile internaționale programate a se desfășura pe parcursul anului calendaristic 2020.

Măsurile au fost luate ca urmare a efectelor pandemiei COVID-19. De altfel, FR Scrimă notează în adresa informativă de anulare a competițiilor pe care le organizează că la nivelul loturilor naționale de floretă masculin și feminin, spadă feminin și sabie masculin s-au consemnat cazuri pozitive cu noul coronavirus.

Din acest motiv, Comitetul Executiv a decis în data 28 septembrie anularea tuturor competițiile interne de seniori, tineret, juniori, cadeți, speranțe și copii până la sfârșitul anului 2020.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.