Federația Română de Handbal a stabilit componența grupei din cadrul turneului semifinal al Diviziei A la handbal masculin  din care face parte CSM Oradea

50

Federația Română de Handbal a stabilit componența grupei din cadrul turneului semifinal al Diviziei A la handbal masculin  din care face parte CSM Oradea. Formația antrenată de George Tăutu și-a asigurat prezența în această fază a competiției ca urmare a deciziei Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal, din 22 aprilie, de a relua activitatea competițională în cursul lunii iunie.

Reamintim că ultimele meciuri din sezonul regulat se anulează, astfel încât CSM Oradea a fost declarată câștigătoare a Seriei D din Divizia A, unde a repurtat 15 victorii, un rezultat de egalitate și a suferit două înfrângeri.

CSM Oradea a fost repartizată în Grupa 2, alături de CS Medgidia (locul 1 în Seria B), Magnum Botoșani (locul 2 în Seria A) și Universitatea Cluj-Napoca (locul 2 în Seria C).

Turneul semifinal se va desfășura în perioada 12-14 iunie anul curent. Turneul final va avea loc o săptămână mai târziu, pentru ca în perioada 27-29 iunie să aibă loc barajul de promovare.

Reamintim că activitatea sportivă a CSM Oradea se află în stare de suspendare la absolut toate secțiile, inclusiv cea de handbal, în conformitate cu prevederile stării de urgență aflată în vigoare pe teritoriul României.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.