Federația Română de Handbal a stabilit componența grupei din cadrul turneului semifinal al Diviziei A la handbal masculin  din care face parte CSM Oradea

53

Federația Română de Handbal a stabilit componența grupei din cadrul turneului semifinal al Diviziei A la handbal masculin  din care face parte CSM Oradea. Formația antrenată de George Tăutu și-a asigurat prezența în această fază a competiției ca urmare a deciziei Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal, din 22 aprilie, de a relua activitatea competițională în cursul lunii iunie.

Reamintim că ultimele meciuri din sezonul regulat se anulează, astfel încât CSM Oradea a fost declarată câștigătoare a Seriei D din Divizia A, unde a repurtat 15 victorii, un rezultat de egalitate și a suferit două înfrângeri.

CSM Oradea a fost repartizată în Grupa 2, alături de CS Medgidia (locul 1 în Seria B), Magnum Botoșani (locul 2 în Seria A) și Universitatea Cluj-Napoca (locul 2 în Seria C).

Turneul semifinal se va desfășura în perioada 12-14 iunie anul curent. Turneul final va avea loc o săptămână mai târziu, pentru ca în perioada 27-29 iunie să aibă loc barajul de promovare.

Reamintim că activitatea sportivă a CSM Oradea se află în stare de suspendare la absolut toate secțiile, inclusiv cea de handbal, în conformitate cu prevederile stării de urgență aflată în vigoare pe teritoriul României.