Federația Română de Handbal a decis cum va încheia sezonul 2019-2020

143
Handbal

Federația Română de Handbal a anunțat că miercuri, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al acestui for s-a stabilit reluarea activității competiționale. Așadar, sezonul 2019/20 urmează să fie completat în luna iunie anul curent.

CSM Oradea este afectată de această măsură datorită faptului că se situează pe un loc ce îi permite să continue competiția în termenii stabiliți de Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal.

Astfel, referitor la Divizia A masculin – al 2-lea eșalon al țării – s-au stabilit următoarele:

  • – rămase de disputat din sezonul regulat se anulează
  • – disputarea direct a turneelor semifinal, final și de baraj/promovare, astfel:

A. Turneu Semifinal: 12-14 iunie
B. Turneu Final: 19-21 iunie
C. Baraj de promovare: 27-29 iunie

De asemenea, în cadrul deciziilor luate se menționează că în funcție de măsurile impuse de autorități, meciurile se pot disputa fie fără public, fie cu participarea a cel mult o mie de spectatori.

În prezent, întreaga activitate a CSM Oradea, inclusiv a secției de handbal, este în stare de suspendare. Aceasta va persista până la ieșirea din starea de urgență impusă de autorități.

CSM Oradea este lider al Seriei D din Divizia A – ediția 2019/20 cu un total de 46 puncte acumulate.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.