Federația Română de Baschet a anunțat data și ora de disputare a Meciului 3 în seria

50

Federația Română de Baschet a anunțat data și ora de disputare a Meciului 3 în seria ce opune CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca, contând pentru semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin. Amintitul joc se va disputa sâmbătă, 18 mai, de la ora 19:30, la Arena Antonio Alexe.

 

Primele două partide ale seriei au loc la Cluj-Napoca, iar următoarele două se dispută la Arena Antonio Alexe din Oradea. Iată programul complet al seriei:

Meciul 1 – duminică (12.05), ora 17:45, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca
Meciul 2 – marți (14.05), ora 20:30, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca
Meciul 3 – sâmbătă (18.05), ora 19:30, la Arena Antonio Alexe Oradea
Meciul 4 – luni (20.05), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe Oradea (dacă e necesar)
Meciul 5 – joi (23.05), la Sala Polivalentă Cluj-Napoca (dacă e necesar)

Toate meciurile sunt transmise în direct la DigiSport.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.