8.1 C
Aleşd
luni, 27 martie 2023

FC Bihor a încheiat amicalele cu o victorie în faţa celor de la CSC Diosig

Urmărește-ne și pe Google News

Sâmbătă, la Stadionul Iuliu Bodola, FC Bihor a susţinut repetiția generală înaintea primului meci oficial al anului 2023.

- Publicitate -

În ultimul amical, roş-albaştrii au primit replica echipei CSC Diosig din Liga a IV-a, pe care au întrecut-o clar, cu scorul de 3-0.

Totuşi, oaspeții au început curajos si au încercat un pressing agresiv în jumătatea adversă, reușind să recupereze câteva mingi utile, dar fără a pune în pericol poarta. 

În minutul 10, Marisu Hosu a primit o minge bună în marginea careului, a centrat, dar a respins portarul oaspeților.

Din minutul 15, orădenii au pus stăpânire pe joc, Marius Hosu fiind din nou lansat pe partea dreapta, a intrat în careu, dar a reluat puțin pe lângă colțul lung. 

În minutul 20,Călin Jurj a urcat pe banda dreaptă, a centrat în 16 metri, dar Ricardo Farcaș nu a reușit să reia, fiind bine blocat de apărarea Diosigului. 

În minutul 22, din nou acțiune pe partea dreaptă, Serediuc de această dată centrează în careu, de unde Gheorghiță reia cu capul și deschide scorul, 1-0.

În minutul 25, combinație frumoasă Hosu-Cherman la marginea careului pentru Serediuc care reia cu piciorul stând puțin pe lângă colțul porții.

În minutul 32, lansare perfectă a lui Serediuc pentru Marius Hosu, care a tras perfect din interiorul careului la colțul lung şi s-a făcut 2-0 pentru FC Bihor.

Din nou ,Marius Hosu a scăpat singur cu portarul, în minutul 36, perpendicular pe poartă, dar a ratat finalizarea, trimițând mult pe lângă.

Oaspeții au încercat câteva contraatacuri, în special pe partea dreaptă, unde Cheregi a reușit câteva centrări periculoase, rezolvate însă de apărarea orădeană.

Repriza a doua a fost la discreția roș-albaștrilor, care au reușit să-și creeze mai multe faze periculoase la poarta lui Schipko.

În minutul 47, ocazie mare pentru FC Bihor, Petruş trage din careu, dar respinge cu piciorul portarul oaspeţilor.

Golul 3 a venit în minutul 55, după o acțiune simplă pe partea dreaptă. Constantin Roșu a evitat adversarul, a centrat pe jos în careu, de unde Marius Hosu a îndeplinit o simplă formalitate pentru 3-0. 

În minutul 67, Ember de la oaspeți, a reușit un șut bun de la marginea careului, însă a fost și o intervenție pe măsură a portarului Bob.

Fazele periculoase au continuat la poarta oaspeților, iar în minutul 79, C. Roșu l-a găsit în careu pe noul intrat Andrei Hosu, care a tras surprinzător la colțul scurt, dar a lovit bara, iar în 

minutul 81, Gunie a primit la marginea careului și a tras puternic, dar a intervenit portarul oaspeților și a acordat corner.

În cele din urmă jocul s-a încheiat cu scorul de 3-0 FC Bihor Oradea – CSC Diosig. 

Antrenorul Florin Farcaş a început partida cu: Bob – C. Jurj, A. Gal, D. Stan, L. Ioviță – R. Farcaș, Cl. Petruș – Serediuc, Cherman, A. Gheorghiță – M. Hosu.

Pe parcurs au mai intrat: Nergheș – Alex Popa, Drăgan, Gunie, Chindlea, A. Hosu, C. Roșu, Moga şi Ad. Popa.

În primul joc oficial din 2023, FC Bihor va juca tot acasă, sâmbtă, 11 martie, de la ora 15, cu CSM Satu Mare.

- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,779FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI