Faza județeană Bihor a Cupei României la fotbal, ediția 2018-2019, și-a desfășurat în perioada 18-19 august

185

Faza județeană Bihor a Cupei României la fotbal, ediția 2018-2019, și-a desfășurat în perioada 18-19 august meciurile turului al II-lea, în care au evoluat și echipele de Liga a IV-a.

 

În mare parte, favoritele, formațiile de liga a IV-a s-au impus în aceste jocuri, excepție făcât trei meciuri, unde s-au consemnat victorii ale gazdelor. Între echipele eliminate se numără și CSC Dacia Gepiu, cea care a câștigat faza județeană Bihor în ediția trecută a Cupei României, fiind eliminată acum de Voința Ciumeghiu, care s-a impus cu scorul de 3-2.

O altă surpriză s-a produs la Tărian, unde echipa gazdă, Viitorul, a învins o fruntașă a Ligii a IV-a, pe Crișul Sântandrei, cu scorul de 1-0. În fine, cea de-a treia echipă care a evoluat în deplasare și a pierdut este Crișul Aleșd, la Bratca, cu 1-4, în disputa cu echipa locală CSC Viitorul.

Scorurile acestei faze a competiției le-a reușit echipele CS Oșorhei, care s-a impus cu 10-0 pe terenul formației AS Vadu Crișului, și CAO 1910 Oradea, câștigătoare cu 10-2, la Tileagd, pe terenul localnicilor de la Foresta.

Iată însă rezultatele complete ale turului al II-lea al Cupei României, faza județului Bihor:

Zorile Buntesti – CSO Ştei 1 – 4
Unirea Roşia – CSC Sânmartin 0 – 5
Gloria Căbeşti – CS Bihorul Beiuș 2 – 4
Vulturul Dobreşti – FC Universitatea Oradea 1 – 3
AS Vadu Crișului – Clubul Sportiv Oşorhei 0 – 10
Foresta Tileagd – ACS CAO 1910 Oradea 2 – 10
ACS Slovan Valea Cerului – CS Săcueni 1 – 4
Voinţa Suplac – CS Unirea Valea lui Mihai 7 – 8
ACS Progresul Sîniob – CS Diosig Bihardioszeg 0 – 5
Viitorul Tărian – CSC Crişul Sântandrei 1 – 0
Partizanul Sânnicolau Român – Unirea Embrak Livada 1 – 7
ACS Voința Ciumeghiu – CSC Dacia Gepiu 3 – 2
Izvorul Cociuba Mare – CS Mădăras 3 – 5
Cetatea Biharia – CS Viitorul Borş 0 – 2
Locadin Ţeţchea – AS Unirea Oşorhei 2016 1 – 2
CSC Viitorul Bratca – Crişul Aleşd 4 – 1

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.