37.2 C
Aleşd
duminică, 14 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Egal la Timişoara, 1-1 cu Poli, dar şi cu un penalty ratat!

Fotbaliştii de la FC Bihor au încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, jocul de la Timişoara, pe care l-au susţinut sâmbătă, în cadrul etapei a 4-a a Ligii a III-a, în faţa gazdelor de la Politehnica.

Meciul, care s-a desfăşurat pe Stadionul Electrica, într-o atmosferă frumoasă creată de cele două galerii, a consemnat scor egal şi la pauză, 0-0, dar după ce orădenii au ratat un penalty în prima repriză, prin Alexandru Sorian.

În partea a doua au apărut şi golurile. Primii care au marcat au fost timişorenii, prin Fabian Marincu în minutul 60, dar peste 12 minute FC Bihor a restabilit egalitatea, prin fundaşul central Sergiu Bactăr, care a punctat cu o lovitură de cap.

„Roş-albaştrii” au controlat ultima parte a disputei, dar nu au mai reuşit să înscrie, şi graţie portarului Robert Miklos, care a intrat în partea a doua la Poli, dar care s-a remarcat de mai multe ori.

În prima repriză nu s-au consemnat foarte multe ocazii, însă în minutul 35 FC Bihor a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, după o intervenţie în careu a lui Aurel Vlaicu asupra lui Răzvan Gunie. A executat Alexandru Sorian, care l-a fentat pe portar, cel care a plonjat în partea opusă, dar mingea trimisă de orădean a trecut pe lângă bară.

În repriza a doua orădenii au încercat să atace mai mult, motiv pentru care antrenorul Florin Farcaş l-a introdus pe teren şi pe cel de-al doilea atacant, Sergiu Jurj, alături de Marius Hosu, însă gazdele au fost cele care au deschis scorul.

La fix un sfert de oră de la reluare, în minutul 60, Patrick Pașcalău a trimis spre poartă, iar tânărul jucător al gazdelor Fabian Marincu a deviat, înscriind pentru 1-0.
După golul primit, „roş-albaştrii” au încpeut să controleze jocul, iar în minutul 72 au şi restabilit egalitatea. Ionuţ Ban a centrat de pe dreapta, portarul nu a reuşit să respingă, iar Sergiu Bactăr, urcat în atac, a înscris cu capul.

La această fază, portarul timişorenilor Rareş Murariu s-a accidentat, după ce s-a ciocnit violent de coechipierul său Robert Curescu. Jocul a fost întrerupt, a intervenit ambulanţa, iar ambii jucători accidentaţi au fost înlocuiţi.

Intrat în minutul 75, portarul de rezervă al timişorenilor, Robert Miklos a avut câteva intervenţii bune, iar partida s-a încheiat în cele din urmă la egalitate, scor 1-1. 

FC Bihor câştigă, astfel, un punct în deplasare, la echipa ce a venit din Liga a II-a, dar a pierdut şi primele din acest campionat, puncte care, chiar le putea obţine. Pe de altă parte, a fost şi primul joc în acest sezon când orădenii primesc gol.

„Pot spune că a fost un joc la discreţia noastră, mai ales în partea a doua, dar în prima parte a fost un joc de uzură, un joc în care am încercat să punem stăpânire pe joc. Ne-am dorit să dominăm mijlocul terenului, dar am făcut-o destul de ezitant. Ne-am creat câteva oportunităţi în prima repriză, am avut şi câteva momente de superiorităţi pe care nu am ştiut să le valorificăm, am scos şi acel penalty. Repriza a doua a fost însă clar a noastră, cu dominare clară, chiar dacă am luat un gol, pe o lipsă de nesincronizare şi responsabilitate a jocului în banda stângă. Ne-au surprins, am luat gol, dar apoi cred că a fost o singură echipă pe teren, care a dominat clar, autoritar, a doua repriză, cu multe ocazii, dar nu am reuşit să marcăm şi, astfel, rezultatul a fost egal. Sigur, suntem şi mulţumiţi de rezultatul obţinut, 1-1. Am scos totuşi un punct în deplasare, dar, sunt şi nemulţumit de lipsa de concentrare şi de responsabilitate în joc şi nu în ultimul rând sunt un pic nemulţumit de unii jucători experimentaţi, care trebuia să dea un pic mai mult de echilibru şi de consistenţă în joc”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş.

„Consider că am pierdut două puncte la acest joc, dar portarul lor de rezervă, care a intrat în minutul 75, s-a remarcat din plin. Rămânem însă neînvinşi pe primul loc şi mergem mai departe”, a declarat şi preşedintele clubului orădean, George Tătar.

În etapa viitoare, FC Bihor Oradea va juca pe teren propriu, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17, cu CS Socodor.

CASETA TEHNICĂPolitehnica Timişoara – FC Bihor Oradea 1-1 (0-0)

Au marcat: Fabian Marincu (min. 60) / Sergiu Bactăr (min. 72).

Poli Timişoara: R. Murariu (min. 75 R. Miklos) – R. Curescu (min. 77 D. Roșu), Cr. Bocşan, Huminic (min. 17 A. Vlaicu), C. Taub – F. Marincu (min. 65 D. Ciurel), Pureca, I. Rotariu, P. Paşcalău (min. 65 Avramescu), V. Prună şi D. Olariu. Antrenor: Paul Codrea.

FC Bihor: M. Pînzariu – C. Jurj, Sg. Bactăr, R. Farcaș, Al. Stoian – R. Gunie, B. Vasile (min. 65 V. Calugher) – Fl. Chitaș (min. 46 I. Ban), Al. Sorian (min. 46 Sg. Jurj), A. Moga (min. 65 A. Chindlea) – M. Hosu. Antrenor. Florin Farcaș.

Au arbitrat: Mihai Motan (Târgoviște) – Doru Zamfir (Slatina) şi Daniela Constantinescu (Craiova).

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,850FaniÎmi place
1,734CititoriConectați-vă
988CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI