Echipa orădeană de baschet CSM CSU a învins, sâmbătă seară

119

Echipa orădeană de baschet CSM CSU a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, formaţia SCM U Craiova cu scorul de 73-58.

 

Orădenii au condus tot meciul care a contat pentru etapa a VI-a a Ligii Naționale, ceea ce i-a întărâtat pe baschetbaliştii craioveni, care au jucat destul de agresiv. Titus Nicoară şi Williams Paul, primul de la gazde şi al doilea de la echipa oaspete, au fost nevoiţi să părăsească terenul, după ce s-au ciocnit violent şi s-au ales cu răni sângerânde.

De asemenea, arbitrajul meciului a fost contestat de suporterii orădeni, care au huiduit intens deciziile brigăzii formate din Fabiana Martinescu, Alin Faur şi Sorin Drugău. Huiduielile au atins punctul culminant când Andrei Mandache a fost trimis la vestiar, după un fault tehnic.

Orădenii au început foarte bine, partida distanțându-se de adversar pe tabelă încă din start, astfel că primul sfert l-au încheiat în avantaj cu scorul de 23-11.

Cel mai bun marcator al orădenilor în acest meci a fost de departe Branko Mirkovic, cu 22 de puncte înscrise, urmat de Nicoară (12), Denison (11) şi Pasalic (11). De la SCM UCraiova, cele mai multe puncte le-a marcat Paul (19), Abrams (12) şi Fraseniuc (9).

Echipa orădeană de baschet masculin CSM CSU va susține următorul joc în Liga Campionilor Europeni, marți, 1 noiembrie, tot pe teren propriu, cu Avtodor Saratov din Rusia. 

 

Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.