9.2 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

Echipa orădeană CSM CSU a pierdut meciul al doilea disputat împotriva formaţiei Steaua Bucureşti

E egalitate în finala Ligii Naţionale de baschet masculin, după ce, miercuri seară, echipa orădeană CSM CSU a pierdut meciul al doilea disputat în faţa propriilor suporteri împotriva formaţiei Steaua Bucureşti. Scorul final a fost de 70-75.

- Publicitate -

Elevii lui Cristian Achim s-au aflat la cârmă pe aproape tot parcursul partidei, însă steliştii au revenit puternic în ultimele minute ale acesteia şi s-au instalat la conducere.

Deși porneau încrezători după jocul bun din prima confruntare, de luni seara, baschetbaliștii de la CSM CSU au dezamăgit pe finalul meciului, cu toate că începutul partidei a fost chiar mai bun decât cel din primul meci. Astfel, jucătorii echipei bihorene nu le-a dat nicio șansă steliștilor în primele zece minute din partida disputată în Arena „Antonio Alexe”, în fața a peste 2000 de spectatori. Astfel, în prima pauză s-a intrat cu un avantaj de 17 puncte pentru orădeni, scor 29-12.

Din păcate, apoi, evoluția de excepție din primul sfert a rămas un vis pentru elevii antrenorului Cristian Achim în următoarele secvențe.

În ultimele trei minute din confruntare, echipa bihorenă a fost depășită clar, nemaigăsind soluții în atac, în timp ce steliștii au marcat când au trebuit, într-un mod inteligent, pentru a-și apropia victoria. Astfel, meciul s-a încheiat cu scorul de 70-75, iar CSM Steaua EximBank a egalat la 1 raportul întâlnirilor directe, spre dezamăgirea suporterilor echipei bihorene, care au regratat fapul că favoriții lor au fost foarte aproape să mai facă un pas important spre cucerirea titlului național.

În partida de meircuri seara, cel mai bun marcator al orădenilor a fost Kris Richard, autor a 22 de puncte. El a fost urmat de Vaidas Kariniauskas, cu 14 puncte, Sean Denison și Martin Zeno, cu câte 10 puncte. Au mai marcat însă și: Valeika – 5 puncte, Nicolescu – 4, Mandache – 3 și Țîbîrnă – 2 puncte.

De la steliști, Falker a fost cel mai eficace, cu 19 puncte. L-au urmat Flowers, cu 13 puncte, și Marinov, cu 12 puncte înscrise.

De acum finala se va muta la București, acolo unde duminică, 10 iunie, și marți, 12 iunie, se vor desfășura meciurile 3 și 4.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,168FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
597CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI