21.5 C
Aleşd
vineri, 21 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Echipa FC Bihor a plecat încrezătoare spre manşa I a barajului de promovare cu ACSO Filiaşi!

 

În vederea primei manşe a semifinalei din barajul de promovare pe care FC Bihor Oradea o va susţine miercuri, 22 mai, de la ora 18, pe Stadionul Orăşenesc din Filiaşi, în compania echipei locale ACSO, delegaţia echipei noastre a plecat în cursul dimineţii de luni spre Craiova, acolo unde echipa va fi cazată pe durata următoarelor zile.

Echipa va ajunge la Craiova în jurul orei 17, iar de la ora 18 are programat un antrenament.

Marţi, în prima parte a zilei, de la ora 10:30, jucătorii au programat un antrenament uşor, de „dezmorţire”, iar de la ora 18 va avea loc antrenamentul oficial dinaintea jocului de miercuri.

Miercuri, în ziua meciului, delegaţia va face deplasarea de la Craiova la Filiaşi, pentru jocul programat de la ora 18.

După jocul de miercuri, echipa se va întoarce până la Petroşani, unde va fi cazată peste noapte, pentru a-şi continua joi dimineaţa deplasarea spre Oradea. Aceasta pentru că joi, după întoarcerea acasă, echipa va avea programat un antrenament la Stadionul Iuliu Bodola, cu începere de la ora 18.

Pentru deplasarea de la Filiaşi, antrenorul Florin Farcaş a luat în lot 24 de jucători, inclusiv pe Răzvan Gunie, care revine după accidentare. El se antrenează de o săptămână cu echipa şi a fost pe bancă şi la jocul de sâmbătă de la Peciu Nou, dar nu a intrat. Conform antrenorului Florin Farcaş, el este refăcut în proporţie de 60%.

„Am plecat încrezători, pentru că suntem echipa neînvinsă în campionat, jucătorii sunt încrezători, cu moralul bun. Aşteptăm acum ora jocului cu încredere şi cu entuziasm. Am avut tot timpul şi avem şi acum o atmosferă bună în cadrul lotului. Avem un grup unit, o echipă dornică de afirmare, o echipă care îşi doreşte foarte mult ca, prin evoluţia avută, să ajugă unde şi-a propus, adică în Liga a II-a. Vom întâlni o echipă care mai are experienţa barajului de promovare, o echipă cu jucători experimentaţi, o echipă cu câţiva jucători de calitate care provin din ligile superioare. Ştim foarte bine că Oltenia produce jucători de calitate, jucători tehnici şi pe acest considerent am pregătit această dublă, având o atenţie sporită la câţiva jucători de calitate, cu o tehnică şi exprimare bună din punct de vedere fotbalistic pe care îi au”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş.

„Mergem cu gânduri foarte bune, să venim cu victoria acasă şi să ne bucurăm la sfârşit. Este o atmosferă foarte bună în lotul nostru, suntem cu toţii foarte încrezători şi chiar avem încredere în noi, pentru că suntem singura echipă neînvinsă. Am avut un sezon bun, cu meciuri foarte bune, care ne-au făcut să avem încredere în noi. Acum ne-au mai rămas patru meciuri, în care trebuie să dăm totul pe teren, iar la sfârşit să ne bucurăm cu toţii de promovare. Pentru jocul de miercuri, clar, mergem la victorie”, a declarat şi jucătorul Alex Băican, unul dintre fundaşii de bază ai echipei.

„Avem miercuri prima bătălie din cele patru pentru a ne atinge obiectivul, acela de a promova. Toată lumea din cadrul clubului este concentrată, este focusată pe acest obiectiv. Noi suntem optimişti, sperăm să avem un rezultat bun miercuri, pentru a lua prima opţiune pentru calificarea în barajul final. Mergem să câştigăm miercuri, pentru că suntem şi favoriţi, dar pe noi este şi presiunea, pentru că noi avem obiectiv. Însă suntem încrezători şi optimişti că vom avea un rezultat bun miercuri. Întrucât este o deplasare obositoare, am hotărât ca echipa să plece de luni”, a declarat, la rândul său, preşedintele clubului FC Bihor, George Tătar.

De menţionat că jucătorul echipei FC Bihor Alexandru Andrei Popa, care a fost împrumutat în iarnă de clubul nostru echipei din Filiaşi nu va avea drept de a evolua în această dublă confruntare de la baraj, conform înţelegerii iniţiale dintre cluburi.

Reamintim că FC Bihor asigură transport gratuit suporterilor echipei pentru jocul de miercuri, iar cei care s-au înscris pentru deplasare până luni la ora 14 sunt aşteptaţi miercuri dimineaţa la ora 6:40, în parcarea de la Stadionul Iuliu Bodola, de unde, la ora 7, vor începe deplasarea.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,733FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI