Echipa de volei feminin CSU Oradea participă în acest sfârşit de săptămână la Tg. Mureş, la turenul din faza a II-a a play-off-ului Diviziei A2

33

Echipa de volei feminin CSU Oradea participă în acest sfârşit de săptămână la Tg. Mureş, la turenul din faza a II-a a play-off-ului Diviziei A2. Acest turneu este practic cel care va asigura promovarea echipelor din Seria de Vest a eşalonului secund în prima ligă, Divizia A1.

În urma tragerii la sorţi a ordinii meciurilor, care a avut loc joi seara, orădencele, pregătite de Mariana Szabo-Alexi, au aflat că vor întâlni mai întâi echipa piteşteană FC Argeş. Jocul este programat vineri, de la ora 16. Apoi, sâmbătă, bihorencele vor întâlni echipa gazdă, CSM Tg. Mureş, pentru ca duminică, de la ora 12:30, să se dueleze cu cele de la CSM Lugoj.

Vor obţine promovarea primele două clasate, iar pentru aceasta, CSU Oradea trebuie să obţină practic două victorii. Din acest punct de vedere, jocul de debut, cu FC Argeş, este foarte important şi ar trebui câştigat de orădence, întrucât, în runda a II-a vor da peste principala favorită, formaţia gazdă, CSM Tg. Mureş.

Florin Mihalca

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.