6.5 C
Aleşd
marți, 16 aprilie 2024

Echipa de polo pe apă CSM Oradea s-a deplasat cu probleme serioase de lot, la turneul de LEN Champions League de la Budapesta

Echipa de polo pe apă CSM Oradea s-a deplasat la Budapesta, acolo unde miercuri a demarat turneul preliminar LEN Champions League – ediția 2020/21. Formația orădeană se prezintă la acest eveniment în condiții speciale, după ce mare parte din efectiv a fost diagnosticat cu COVID-19 la testul din luna octombrie, premergător celui de-al 2-lea turneu din Superliga Națională.

- Publicitate -

Cei în cauză au petrecut perioada de 14 zile în carantină, iar marți au efectuat testul premergător plecării la amintitul eveniment. Rezultatele au parvenit miercuri dimineața, iar delegația echipei a efectuat deplasarea în capitala Ungariei imediat după obținerea acestora. Menționăm că deși legislația în vigoare pe teritoriul României permite reluarea activității după 14 zile de carantină ca urmare a unui test COVID-19 pozitiv, pentru a părăsi țara este nevoie neapărat de un rezultat negativ.

Echipa a plecat în efectiv redus, având doar opt jucători cu rezultate negative la cel mai recent test. Între absenți se numără o serie importantă de jucători de bază din echipă. În aceste condiții, CSM Oradea nu va putea juca la nivelul potențialului pe care actualul lot îl are. Echipa onorează competiția – așa cum a făcut-o de fiecare dată – chiar dacă în acest moment este greu de discutat despre performanță pur sportivă.

Ceilalți jucători vor efectua o nouă testare în cursul zilei de joi (12.11), iar cei care vor avea rezultat negativ se vor alătura echipei la evenimentul programat a se desfășura în capitala Ungariei între 11-15 noiembrie anul curent.

La turneul din Ungaria, CSM Oradea este repartizată în Grupa B2. Aici se va confrunta cu trei echipe. Iată programul:

  • Joi (12.11), ora 22:00, vs AN Brescia (Italia)
  • Vineri (13.11), ora 22:00, NC Vouliagmeni (Grecia)
  • Sâmbătă (14.11), ora 22:00, Enka Istanbul (Turcia)
  • Duminică (15.11), ora ?, joc de clasament
- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,213FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
830CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI