Echipa de handbal CSM Oradea susține ultimul meci oficial pe anul calendaristic 2018 în vineri, 30 noiembrie

57
Handbal Aleșd

Echipa de handbal CSM Oradea susține ultimul meci oficial pe anul calendaristic 2018 în vineri, 30 noiembrie. Formația antrenată de George Tăutu se duelează cu HC Sibiu.

 

Formația bihoreană vine după un succes repurtat la Turda, în compania satelitului Potaissei, ultima clasată în Seria D a Diviziei A – diția 2018/19. În schimb, sibienii au învins satelitul lui Minaur Baia Mare, pe teren propriu.

CSM-ul ocupă locul al 2-lea în clasamentul la zi al Seriei D. Cu un bilanș de șase victorii și trei înfrângeri, adică un total de 18 puncte, orădenii sunt devansați cu un punct în clasament de HC Szejke Odorhei.

HC Sibiu are 3-1-5 la general. Cu zece puncte acumulate până la această oră, această grupare se situează pe locul al 5-lea din totalul de șase poziții.

În tur, la Sibiu, orădenii au pierdut cu 32-29.

Meciul are loc vineri, cu începere de la ora 17:00, la Arena Antonio Alexe. Intrarea este liberă.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.