Echipa de handbal CSM Oradea revine pe teren propriu

42

Echipa de handbal CSM Oradea revine pe teren propriu. Formația antrenată de George Tăutu primește vizita echipei CS Unirea Sânnicolau Mare. Partida contează pentru etapa a 17-a din Seria D a Diviziei A.

Este o partidă ce opune ocupantele primelor două poziții ale clasamentului. Oradea are 34 puncte și este lider, dar vine după un eșec surprinzător la Timișoara. În schimb, Sânnicolau Mare tocmai a urcat pe locul al 2-lea, după ce a învins pe Universitatea Craiova. Formația din Sânnicolau are 33 puncte acumulate.

Este cea de-a 3-a confruntare directă în actualul sezon competițional. Prima a avut loc la Oradea, încheindu-se cu 39-29. Ce de-a 2-a s-a desfășurat la Sânnicolau, încheindu-se cu 34-30. Așadar, ambele partide au fost adjudecate de gazde, adică scorul general al duerilor directe este de 1-1.

Meciul se va desfășura duminică, ora 14:00, la Arena Antonio Alexe. Intrarea este liberă.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.