Echipa de handbal CSM Oradea continuă parcursul fără greșeală în Seria C a Diviziei A la handbal masculin

44
 

Echipa de handbal CSM Oradea continuă parcursul fără greșeală în Seria C a Diviziei A la handbal masculin. Formația antrenată de George Tăutu a învins SCM Politehnica Timișoara, scor 38-25, într-un meci contând pentru etapa a 9-a.

Meciul a avut loc luni, la Arena Antonio Alexe. Prima jumătate s-a încheiat necedis, scor 17-17. Situația s-a schimbat în partea a 2-a, jucătorii de la CSM Oradea reușind să se desprindă decisiv marcând 21 goluri. Apărarea gazdelor a funcționat remarcabil în această perioadă de joc, bănățenii reușind să marcheze doar de opt ori.

Marcatorii CSM Oradea în acest meci: Szabo – 10 goluri, Farcaș – 9 goluri, Mledenciu – 8 goluri, Oargă – 4 goluri, Sfârlea și Munteanu – 2 goluri fiecare, Szasz, Mlinarcsik, Breban – 1 gol fiecare. În replică, Bran și Bordeanu au marcat câte 5 goluri fiecare pentru Timișoara.

În urma acestui rezultat CSM Oradea are 27 puncte din tot atâtea posibile și este lider autoritar al Seriei C. În schimb, SCM Politehnica Timișoara are 13 puncte după nouă etape.

Următorul meci al orădenilor este programat sâmbătă (20.11), ora 12:00, în deplasare cu CSM Reșița, ocupanta locului 2.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.