Echipa de handbal CSM Oradea a obținut un succes convingător în derby-ul etapei a 17-a din Seria D

47

Echipa de handbal CSM Oradea a obținut un succes convingător în derby-ul etapei a 17-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin. Formația antrenată de George Tăutu a depășit pe Unirea Sânnicolau Mare, scor 40-32.

Partida s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe, duminică (09.02). Jocul a fost controlat de gazde, acestea desprinzându-se la 20-13 în primele 30 minute de joc. Ofensiva CSM-ului a funcționat impresionant și în repriza secundă, atunci când a mai înscris de 20 ori.

Prin prisma acestui rezultat, CSM Oradea are 37 puncte și se desprinde în fruntea clasamentului. Într-un alt meci cu influență pe podium, Universitatea Craiova a trecut de Politehnica Timișoara, scor 36-30. Oltenii urcă astfel pe locul al 2-lea, având acum 34 puncte. Sânnicolau Mare coboară pe 3, având 33 puncte.

În etapa următoare, CSM Oradea se deplasează la Timișoara, unde întâlnește pe Politehnica din localitate. Partida se va desfășura pe 16 februarie.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.