Echipa de handbal CSM Oradea a încheiat participarea în ediției 2020/21 a Diviziei A Masculin

56
Echipa de handbal CSM Oradea

Echipa de handbal CSM Oradea a încheiat participarea în ediției 2020/21 a Diviziei A Masculin. Formația antrenată de către George Tăutu a obținut o victorie din cele patru partide susținute la turneul 4 din cadrul Seriei C.

Orădenii au avut un turneu reușit, acumulând experiență relevantă la acest eveniment. CSM-ul a avut meciuri competitive, reușind să obțină victorie în confruntarea cu Potaissa Turda, după două meciuri echilibrate, pierdute.

Iată rezultatele înregistrate de orădeni:

  • Joi (18.03), vs CNOPJ Timișoara, scor 31-33
  • Vineri (19.03), vs Universitatea Cluj-Napoca, scor 31-34
  • Sâmbătă (20.03), vs Potaissa Turda, scor 38-37
  • Duminică (21.03), vs HC Szejke Odorheiu Secuiesc, scor 27-33

Bilanțul general al echipei orădene în acest sezon competițional a fost de patru victorii și zece înfrângeri. Astfel, CSM s-a clasat pe locul al 6-lea din totalul de opt poziții ale clasamentului, la capătul celui mai scurt sezon din istoria recentă a celui de-al 2-lea eșalon handbalistic al țării.

Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.