Echipa de handbal CSM Oradea a cedat în confruntarea cu Universitatea Cluj-Napoca

157
handbal CSM Oradea
Foto caracter ilustrativ

Echipa de handbal CSM Oradea a cedat în confruntarea cu Universitatea Cluj-Napoca în ziua a 2-a turneului al 2-lea din cadrul Seriei C în Divizia A. Partida desfășurată vineri s-a încheiat cu scorul de 31-37.

Prima jumătate a fost echilibrată, lucru ilustrat de faptul că formația clujeană a avut un avantaj minim după 30 minute de joc. Scorul era de 16-15. Apărarea CSM-ului a cedat, similar partidei precedente, în repriza secundă, când a încasat din nou peste 20 goluri.

Marcatorii formației orădene: Potera – 9 goluri, Szakacs – 7, Mateaș și A. Farcaș – câte 3, Băban, Radu și Criste – câte 2, Gal, Huțan și Bora – câte un gol fiecare. Antrenorul George Tăutu a mizat pe portarii Duma și Ene. De asemenea, au jucat Bandi și Breban.

În urma acestui joc, CSM Oradea rămâne cu două victorii din cinci partide disputate în actuala ediție de campionat, Formația din Cluj obține a 3-a victorie, având un rezultat de egalitate și o înfrângere.

Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.