10.3 C
Aleşd
vineri, 19 aprilie 2024

Echipa CarCover Racing Team învinge la ”Herneacova XCO”

 

Satul Herneacova de lângă localitatea Recaș, din Timiș, a fost gazda tradiționalului concurs de monutaine bike XCO.

- Publicitate -

Organizat pe renumitul ”Domeniu Herneacova”, concursul a atras un număr record de participanți care,  pe lângă caniculă (40 de grade la umbră), au avut de înfruntat  un traseu dificil, cu urcări abrupte și multe viraje strânse, însă un traseu abordabil pentru majoritatea concurenților.

Cicliștii echipei orădene ”CarCover Racing Team” au avut o comportare excelentă impunându-se la clasa regină OPEN atât la masculin, prin marele favorit, Raul Sînza cât și la feminin, prin Bereczki Eszter, orădeanca fiind urmată de colega ei de echipă Lupuj Noemi.  Pe lângă succesele de la OPEN, orădenii au mai urcat pe podium prin Jusazs David (locul al II-lea la seniori) și Mura Istvan (locul al II-lea la clasa 30-39 de ani) în vreme ce Kecskes David a sosit al patrulea (la clasa 18-29 ani).

Component al echipei naționale de cadeți Dragoș Malița este ”ghinionistul” de serviciu. A ratat o prezență pe podium din cauza unei probleme tehnice. Nu este pentru prima dată în acest sezon când Dragoș este ”trădat de tehnică”.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,220FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
864CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI