Echipa bihoreană de fotbal CSC Sânmartin s-a impus sâmbătă, cu scorul de 2-0, pe terenul formaţiei CS Unirea Floreşti

163

Echipa bihoreană de fotbal CSC Sânmartin a luat o opţiune serioasă pentru promovarea în Liga a III-a, după ce, sâmbătă seara, s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-0, pe terenul formaţiei CS Unirea Floreşti, în prima manşă a barajului.

Desfăşurat pe teren sintetic, în faţa a aproximativ 400 de spectatori, dintre care 150 au fost din Bihor, jocul de la Floreşti a fost decis de golurile lui Arsene, din prima repriză, şi Sergiu Pop, în partea a doua.

Deşi a avut multe momente cu o evoluţie mai mult la mijlocul terenului de ambele părţi, au fost şi ocazii mari, patru dintre acestea, în afară de cele două goluri, aparţinând bihorenilor.

Scorul a fost deschis în minutul 43, când fundaşul stânga al formaţiei din Sânmartin, Arsene, a executat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri, la vinclul porţii gazdelor, goalkepeer-ul celor din Floreşti nemaiavând ce face la acea fază, decât să scoată mingea din plasă.

Apoi, în partea a doua, în minutul 60, golgheterul trupei pregătite de antrenorul Călin Cheregi, Sergiu Pop, a înscris din acţiune, pentru a aduce victoria cu 2-0 pentru CSC, care, după acest meci, este cu un pas în Liga a III-a.

Partida retur va avea loc sâmbăta viitoare, pe 22 iunie, de la ora 17:30, la Sântion.

La meciul de la Floreşti, tehnicianul Călin Cheregi a utilizat formula: Barabas – Fl. Pop, Alex Pintea, Salif Nogo, Arsene – Iulian Cuc, Tiponuț (min. 77 Lupşe) – Ov Popa, Sorian, Ionuț Ban (min. 80 Cl Popa) – Sergiu Pop (min. 88 Szabados).

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.