Echipa bihoreană de fotbal CSC Sânmartin a luat o opţiune serioasă pentru promovarea în Liga a III-a, după ce, sâmbătă seara, s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-0, pe terenul formaţiei CS Unirea Floreşti, în prima manşă a barajului.

Desfăşurat pe teren sintetic, în faţa a aproximativ 400 de spectatori, dintre care 150 au fost din Bihor, jocul de la Floreşti a fost decis de golurile lui Arsene, din prima repriză, şi Sergiu Pop, în partea a doua.

Deşi a avut multe momente cu o evoluţie mai mult la mijlocul terenului de ambele părţi, au fost şi ocazii mari, patru dintre acestea, în afară de cele două goluri, aparţinând bihorenilor.

Scorul a fost deschis în minutul 43, când fundaşul stânga al formaţiei din Sânmartin, Arsene, a executat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri, la vinclul porţii gazdelor, goalkepeer-ul celor din Floreşti nemaiavând ce face la acea fază, decât să scoată mingea din plasă.

Apoi, în partea a doua, în minutul 60, golgheterul trupei pregătite de antrenorul Călin Cheregi, Sergiu Pop, a înscris din acţiune, pentru a aduce victoria cu 2-0 pentru CSC, care, după acest meci, este cu un pas în Liga a III-a.

Partida retur va avea loc sâmbăta viitoare, pe 22 iunie, de la ora 17:30, la Sântion.

La meciul de la Floreşti, tehnicianul Călin Cheregi a utilizat formula: Barabas – Fl. Pop, Alex Pintea, Salif Nogo, Arsene – Iulian Cuc, Tiponuț (min. 77 Lupşe) – Ov Popa, Sorian, Ionuț Ban (min. 80 Cl Popa) – Sergiu Pop (min. 88 Szabados).