Echipa bihoreană de baschet feminin CSU CSM Oradea s-a impus în jocul de la Alexandria

50

Echipa bihoreană de baschet feminin CSU CSM Oradea s-a impus în jocul de la Alexandria, pe care l-a disputat sâmbătă, în cadrul etapei a V-a din Grupa B valorică a campionatului Ligii Naționale.

Meciul, disputat în compania localnicelor de la CS Municipal, a fost controlat cu autoritate de elevele antrenorului Mihai Coldea, care s-au impus în final cu scorul de 77-62.

De fapt, toate cele patru reprize au fost câștigate de orădence, scorurile realizate de aceste pe sferturi fiind: 27-17, 24-23, 11-9 și 15-13.

Echipa orădeană a avut procentaje mult mai bune decât adversareleatât la recuperare, câtși la aruncările din acțiune, ele reușind cea de-a doua victorie consecutivă din actuala ediție de campionat.

Ioana Gavra a fost principala marcatoare a bihorencelorcu 18 reușite. Ea a fost secondată de Nicoleta Andreea Mititelu, cu 15 puncte, în timp ce Tierney Pfirman și-a trecut în cont 13 puncte, Ruxandra Chiș, 11, Mirjana Beronja, 9 puncte, iar Anisia Croitoru, 8 puncte.

De la gazde, Mihaela Mazilu a fost cea mai eficace, cu 24 de puncte înscrise.

În urma acestei victoriiCSU CSM Oradea a acumlat 5 puncte, după ce a înregistat în trei jocuri, două victorii și o înfrângere.

În runda următoare, bihorencele vor evolua acasă, miercuri, de la ora 13, cu Rapid București.

Florin Mihalca