După un meci cu multe ocazii, penalty şi eliminari, Luceafărul Oradea a remizat, vineri, cu CS Mioveni

84
 

După un meci cu multe ocazii, penalty şi eliminari, Luceafărul Oradea a remizat, vineri, cu CS Mioveni, pe teren propriu în cadrul etapei cu numărul 32 din Liga a II-a. Jocul, care s-a desfăşurat la Sânmartin s-a încheiat cu scorul de 2-2, după ce la pauză oaspeţii conduceau cu 2-1.

Argeşenii au marcta primii, în minutul 8, prin Herghelegiu. În minutul 30, Paraschiv a adus egalarea, pentru ca nouă minute mai târziu, oaspeţii să rămână în inferioritate numerică, după eliminarea lui Beţa. Cu toate acestea, în minutul 42, acelaşi Herghelegiu a înscris din penalty pentru 1-2.

În repriza a doua, Luceafărul a egalat prin Vasile Pop, în minutul 57. Peste zece minute, bihorenii trebuiau să beneficieze de o lovitură de la 11 metri, care nu a fost acordată însă de arbitrul arădean Mircea Ardelean, după ce şi antrenorul oaspeţilor, Daniel Opriţa, a recunoscut că a fost falut în careu asupra lui Dulca.

Jocul s-a încheiat la egalitate, iar Luceafărul rămâne pe locul 11, cu 39 de puncte.

Luceafărul Oradea – CS Mioveni 2-2 (1-2)

Au marcat: G. Paraschiv(min. 30) şi V. Pop (min. 57) / Herghelegiu (min. 8 şi 42 din penalty)

Luceafărul: Bg. Moga – Prejmerean, Oros+cpt., Yabre, Moihedja (min. 79 Al. Băican) – C-tin. Roşu, Lu Yuefeng (min. 29 Ciul), Preoteasa (min. 75 Luduşan), Al. Dulca – Vas. Pop şi G. Paraschiv. Antrenor: Cristian Lupuţ

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Ct. Alexe, Beţa (min. 39 eliminat), Burnea, Ed. Stoica – cpt. – Traşcu, Rob. Boboc (min. 79 C. Năstăsie), M. Şerban, Măzărache (min. 57 Rădescu) – Hergheligiu şi Alin Călin (min. 46 R. Lazăr). Antrenor: Daniel Opriţa

În etapa viitoare, bihorenii vor juca în deplasare, pe terenul celor de la Pandurii Tg. Jiu.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.