Dragoljub Rogač este noul component al echipei de polo CSM Oradea

102
Dragoljub Rogač
Dragoljub Rogač

Dragoljub Rogač este noul component al echipei de polo CSM Oradea. Născut în anul 1998, jucătorul de mâna stângă a fost monitorizat pe parcursul ultimilor ani de antrenorul Dorin Costrăș, iar acum s-a ivit oportunitatea unei colaborări.

 

Rogač se află la prima experiență în România. El măsoară 1.96 metri și este extremă. Originar din Novi Sad, Dragoljub Rogač a fost component al echipeilor naționale de juniori ale Serbiei.

El a petrecut ultimii ani alături de VK Sabac, alături de care a fost campion al Serbiei. Totodată a participat în campionatul și cupa Serbiei, în liga regională, dar și în LEN Champions League. Anterior, Dragoljub a evoluat la VK Vojvodina Novi Sad, până în 2018.

În pofida faptului că are 22 ani și nu dispune de o experiență internațională foarte bogată, Dragoljub Rogač a fost dorit la Oradea pentru că are un potențial deosebit. Totodată se încadrează în criteriile staff-ului tehnic al echipei, noul jucător fiind, similar majorității componenților echipei, tânăr și cu potențial.

Chiar și așa, Rogač a disputat deja 85 meciuri în Liga Regională, acolo unde a înscris 86 goluri. Debutul său la nivel de seniori s-a consemnat în sezonul competițional 2014/15. Așadar, are deja șase sezoane în programul echipelor de seniori.

Dragoljub a fost coleg la VK Sabac cu Gojko Pijetlovic, portarul CSM-ului. Totodată, el s-a duelat cu echipa orădeană pe parcursul sezonului precedent, în preliminariile LEN Champions League. Astfel, cei doi vor fi colegi din nou.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.