Dragan Zekovic continuă alături de CSM CSU Oradea

52
Dragan Zekovic, CSM CSU Oradea
Dragan Zekovic

Dragan Zekovic continuă alături de CSM CSU Oradea. Baschetbalistul originar din Serbia, înalt de 2.09 metri, a semnat un contract pentru un an de zile, cu drept de prelungire pentru încă unul

“Vreau să mulțumesc pentru încrederea pe care clubul și suporterii o au în mine. Voi face tot posibilul să întorc încrederea învestită în mine. Hadeți să fim din nou campioni!”, a declarat sportivul, după semnarea contractului

În vârstă de 32 ani, Zekovic evoluează la pozițiile 4-5. El s-a alătuat echipei orădene în luna noiembrie a anului 2018 și a avut un aport consistent la câștigarea titlului național la finele sezonului 2018/19.

Zekovic a avut 28 apariții în uniforma CSM CSU Oradea în Liga Națională, respectiv patru în Cupa României. El a contribuit cu 11.4 puncte, 3.6 recuperări, 1.0 pase decisive, 0.5 intercepții și 0.4 capace în 23:24 minute pe meci pentru 10.2 la eficiență. De asemenea, ex-iugoslavul a avut procentaje de 60% la aruncările de două puncte, 32% la trei puncte, respectiv 80% la linia de pedeapsă.

Anterior, Dragan Zekovic a jucat în România pentru CSU Asesoft Ploiești, în prima parte a sezonului 2013/14, respectiv pentru CSM Steaua EximBank București, de-a lungul întregului sezon competițional 2017/18.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.