Dosarul lui Zeno Bundea a fost respins! Fogarasi Ciprian candidează pentru funcția de reprezentant al echipelor de Liga a 4-a

1252
Fogarasi Ciprian
Fogarasi Ciprian

Întrunită în ședință de vineri 12 februarie 2021 la sediul AJF Bihor, comisia de validare a dosarelor de candidatură a decis RESPINGEREA dosarului de candidatură la președinție al lui Zeno Bundea pentru neîndeplinirea condițiilor prevăzute de articolul 44, punctul g, din Statutul AJF Bihor:

„au îndeplinit pentru o perioadă de minim 4 ani, una din următoarele funcții: președinte AJF Bihor/LPF, FRF, vicepreședinte AJF Bihor/LPF, FRF, președinte al unei comisii permanente din cadrul AJF Bihor/LPF, FRF sau președinte de club asociație indiferent de nivelul de competiție…”

Prezenta decizie poate fi atacată la Comisia de soluționare a contestațiilor din cadrul AJF Bihor până la data de 19.02.2021 orele 12.00.

Zeno Bundea a declarat, la aflarea veștii: ”Am depus toate actele cerute. Comisia de validare a considerat că nu îndeplinesc toate cerințele. Eu am dorit să intru în această cursă cu intenția de a aduce un plus în fotbalul bihorean”. Întrebat ce va face mai departe, Zeno a răspuns elegant: ”Mă voi ocupa  de copilașii mei de la Zenit, așa cum am făcut și până acum. Mai mult nu comentez”.

În aceeași ședință au fost validate următoarele candidaturi:

Radu Traian Bitea pentru funcția de președinte al AJF Bihor.

Vesa Valentin Dan și Sabău Constantin pentru funcția de vicepreședinte a AJF Bihor.

Fogarasi Ciprian Robert pentru funcția de reprezentant al echipelor de Liga a 4-a.

Durgheu Alin Viorel pentru funcția de reprezentant al echipelor de Liga a 5-a.

Mudura Dorin Ioan pentru funcția de reprezentant al echipelor cu activitatea exclusivă de copii și juniori.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.