Derecichei Cristian, de la A.C.S. DAC JUDO Măgești, obține medalia de bronz la Campionatul Național de Judo destinat veteranilor

160

Competiția s-a desfășurat în cadrul Complexului Olimpic Izvorani, acolo unde sportivul Derecichei Cristian, antrenor al clubului A.C.S. DAC JUDO Magesti, demonstrează ca, vârsta este doar un număr, îmbogățind palmaresul clubului cu o medalie de Bronz.

 

La Timișoara, în Sala Sporturilor „Constantin Jude”, unde sa desfășurat competiția internațională de judo, Cupa „Constantin Ali Bogdan” pentru copii și veterani a obținut AUR unde ca antrenor a fost reprezentat de 4 judokani care au obținut și ei rezultate bune, prin Derecichei Cristina -Argint-, Derecichei Nicolas și Cristi -Bronz- și Derecichei Lidia -locul 5- și -AUR- la Echipe u13 M+F.

Competiția de la Timișoara a fost organizată de A.C.S. Academia de Judo Timișoara, Asociația Județeană de Judo Timiș, Federația Română de Judo, Direcția Județeană de Sport Timiș și a fost finanțată de municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

 

Urmărește-ne și pe Google News