Cupa Mondială a cluburilor va fi expusă public la Salonta

381
 

Conducerea CS Tengo Salonta, echipă proaspăt laureată a Cupei Mondiale a cluburilor la futnet, va expune prețiosul trofeu în centrul orașului Salonta, județul Bihor. Cei care doresc să admire trofeul și să facă o fotografie, pot veni la spațiul care va fi special amenajat în acest sens, între Farmacia catena și reprezentanța Adidas, vineri, 16 iunie, între orele 13.00 și 17.00.

Lalocullocul respectiv va fi amplasat și un ecran pe care vor rula imagini surprinse în timpul competiției care a avut loc recent la Karlovy Vary.
Sunt așteptațisă participe la acest pelerinaj fără precedent, jurnaliști, personalități ale orașului Salonta și ale județului Bihor, oficialități și așa mai departe.

Vom reveni cu amănunte!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.