CSM Oradea a triumfat la Timișoara, pe terenul echipei CSU Politehnica

42

CSM Oradea a triumfat la Timișoara, pe terenul echipei CSU Politehnica, în primul meci din returul Seriei C în Divizia A la handbal masculin. Rezultatul final al partidei desfășurate joi  la Sala Constantin Jude, a fost de 47-28.

Partida a fost controlată de către elevii lui George Tăutu. Aceștia au s-au desprins decisiv încă din prima repriză, una încheiată cu scorul de 27-10. Repriza secundă a fost mai echilibrată, însă situația pe tabela de marcaj nu a suferit modificări semnificative.

Marcatorii CSM Oradea la Timișoara: Oargă – 9 goluri, Sfârlea – 8 goluri Mateaș – 7 goluri, Szabo – 6 goluri, Munteanu – 5 goluri, Breban – 4 goluri, Mledenciu, Farcaș, Radu – 2 goluri fiecare, Szasz și Băban – câte un gol marcat. În replică, Ghilencea a înscris de 9 ori, iar Racoceanu a adăugat 6 goluri pentru amfitrioni.

CSM Oradea are opt victorii din tot atâtea meciuri și este lider autoritar al Seriei C. Următorul meci se dispută luni, ora 16:30, la Arena Antonio Alexe. Adversar este SCM Politehnica Timișoara.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.