CSM Oradea a susținut cel de-al 2-lea meci la turneul LEN Champions League la Budapesta, Ungaria

155

CSM Oradea a susținut cel de-al 2-lea meci la turneul LEN Champions League de la Budapesta, Ungaria. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost învinsă de Vouliagmeni, scor 9-16. Pe sferturi: 3-4, 1-4, 2-5, 3-3.

 

Prima repriză a fost bogată în realizări pe tabela de marcaj. Reprezentanta Greciei s-a instalat la conducere, dar Oradea a restabilit egalitatea. Vouliagmeni s-a desprins apoi la 3-1 și 4-2, însă repriza s-a încheiat cu scorul de 4-3.

În continuare scorul a luat proporții. Grecii s-au desprins la scorul de 8-4 până la jumătatea partidei. În continuare CSM-ul nu a reușit să reziste, încasând mai multe goluri pe parcursul ultimelor 16 minute de joc, în timp ce ofensiva a produs patru goluri.

Marcatorii echipei orădene au fost: Dragoljub Rogac, Albert Vătrai și Ramiro Georgescu – 2 goluri fiecare, Silvian Colodrovschi, Seiya Adachi și Theodor Filotti – 1 gol fiecare. De la învingători s-a remarcat Konstantinos Gkiouvetsis.

De notat că echipei i s-a alăturat în cursul zilei de vineri mai mulți jucători, dar și antrenorul Dorin Costrăș. Aceștia au primit rezultat negativ la ultimul test COVID-19, astfel încât au avut posibilitatea de a se alătura delegației oficiale la Budapesta.

CSM Oradea va termina grupa din care face parte pe locul al 3-lea, după ce a pierdut meciul cu AN Brescia, urmând să susțină un ultim joc la turneul preliminar LEN Champions League în cursul zilei de duminică

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.