CSM Oradea a susținut cel de-al 2-lea meci la turneul LEN Champions League la Budapesta, Ungaria

171
 

CSM Oradea a susținut cel de-al 2-lea meci la turneul LEN Champions League de la Budapesta, Ungaria. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost învinsă de Vouliagmeni, scor 9-16. Pe sferturi: 3-4, 1-4, 2-5, 3-3.

Prima repriză a fost bogată în realizări pe tabela de marcaj. Reprezentanta Greciei s-a instalat la conducere, dar Oradea a restabilit egalitatea. Vouliagmeni s-a desprins apoi la 3-1 și 4-2, însă repriza s-a încheiat cu scorul de 4-3.

În continuare scorul a luat proporții. Grecii s-au desprins la scorul de 8-4 până la jumătatea partidei. În continuare CSM-ul nu a reușit să reziste, încasând mai multe goluri pe parcursul ultimelor 16 minute de joc, în timp ce ofensiva a produs patru goluri.

Marcatorii echipei orădene au fost: Dragoljub Rogac, Albert Vătrai și Ramiro Georgescu – 2 goluri fiecare, Silvian Colodrovschi, Seiya Adachi și Theodor Filotti – 1 gol fiecare. De la învingători s-a remarcat Konstantinos Gkiouvetsis.

De notat că echipei i s-a alăturat în cursul zilei de vineri mai mulți jucători, dar și antrenorul Dorin Costrăș. Aceștia au primit rezultat negativ la ultimul test COVID-19, astfel încât au avut posibilitatea de a se alătura delegației oficiale la Budapesta.

CSM Oradea va termina grupa din care face parte pe locul al 3-lea, după ce a pierdut meciul cu AN Brescia, urmând să susțină un ultim joc la turneul preliminar LEN Champions League în cursul zilei de duminică

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.