CSM Oradea a repurtat un succes în cadrul etapei a 18-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin

48
CSM Oradea Hambalisti

CSM Oradea a repurtat un succes în cadrul etapei a 18-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin. Formația antrenată de George Tăutu a triumfat pe terenul lui CSU Politehnica 2 Timișoara, scor 36-21.

După o primă repriză echilibrată, formația bihoreană s-a desprins în învingătoare, grație unui joc foarte productiv în ambele faze pe parcursul ultimelor 30 minute de joc efectiv. La jumătatea partidei, CSM Oradea conducea cu scorul de 14-12. Repriza secundă a consemnat un parțial de 22-9 în favoarea oaspeților.

În urma partidei desfășurate vineri, la Sala Constantin Jude, CSM Oradea are 13 victorii, un rezultat de egalitate și două înfrângeri. Cu un total de 40 puncte acumulate, roș-albaștrii se situează pe primul loc al clasamentului.

Următorul meci al CSM-ului are loc vineri, ora 14:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi HC Beldiman Arad.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.