CSM Oradea a pierdut, sâmbătă, şi meciul al doilea alfinalei Superligii Naționale de polo

43
polo CSM Digi Oradea -800x600
Foto © Florin Mihalca

CSM Oradea a pierdut, sâmbătă, şi meciul al doilea alfinalei Superligii Naționale de polo. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost depășită de Steaua București cu scorul de 6-4. Pe reprize s-a consemnat: 2-1, 0-0, 3-1 şi 1-2.

Partida a avut loc în bazinul formației militare în cursul zilei de sâmbătă.

Gazdele au marcat primul gol al partidei după cinci minute de joc, CSM-ul egalând pe tabela de marcaj. Bucureștenii au marcat de trei ori consecutiv și s-au desprins la 6-2 în debutul ultimei secvențe. Oaspeții au marcat ultimele două goluri ale partidei.

Yusuke Inaba a înscris de două ori, iar Alex Popoviciu și Bogdan Remeș au punctat câte o dată pentru CSM Oradea. Tudor Fulea a fost cel mai bun marcator al Stelei cu trei reușite.

Scorul general a devenit 2-0. Prima partidă, desfășurată vineri seara, a fost adjudecată de Steaua cu scorul de 8-7. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Seria se mută la Oradea, bazinul olimpic Ioan Alexandrescu urmând să găzduiască meciul 3, care a devenit decisiv pentru CSM.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.