CSM Oradea a obținut un nou succes în Seria C a Diviziei A la handbal masculin

71
 

CSM Oradea a obținut un nou succes în Seria C a Diviziei A la handbal masculin. Formația antrenată de către George Tăutu a surclasat pe CS Unirea Sânnicolau Mare în cursul zilei de sâmbătă. Rezultatul final a fost de 45-30.

Partida a fost controlată de orădeni. Aceștia s-au desprins la 23-13 în primele 30 minute de joc. Situația nu s-a schimbat în repriza secundă, CSM-ul reușind să-și mărească avantajul chiar dacă și formația gazdă a reușit să puncteze mai mult.

Marcatorii formației orădene au fost Mateaș – 12 goluri, Farcaș – 7 goluri, Szabo – 6 goluri, Oargă, Mledenciu, Munteanu – 5 goluri fiecare, Sfârlea – 3 goluri, respectiv Radu și Mlinarcsik – 1 gol fiecare.

Celelalte rezultate ale rundei a 7-a:

 • Universitatea Craiova vs AHC Drobeta Turnu Severin, scor 40-27
 • CSU Politehnica Timișoara vs SCM Politehnica Timișoara Div A, scor 25-46
 • CSU Constantin Brâncuși vs CSM Reșița, scor 32-42

Situația în clasament la capătul turului:

 1. CSM Oradea – 21 puncte
 2. CSM Reșița – 16 puncte
 3. Universitatea Craiova – 13 puncte
 4. SCM Politehnica Timișoara Div A – 12 puncte
 5. Unirea Sânnicolau Mare – 9 puncte
 6. AHC Drobeta Turneu Severin – 4 puncte
 7. CSU Politehnica Timișoara – 3 puncte
 8. CSU Constantin Brâncuși – 3 puncte

Returul demarează peste două săptămâni, mai exact pe 13 noiembrie anul curent. În cadrul rundei a 8-a, CSM Oradea va juca în deplasare cu CSU Politehnica Timișoara.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.