CSM Oradea a învins Triumf București, scor 16-7, în meciul de deschidere al Superligii Naționale de polo pe apă

22
 

CSM Oradea a învins Triumf București, scor 16-7, în meciul de deschidere al Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a disputat acest meci în cursul serii de miercuri (29.09), la București.

Partida a fost controlată de orădeni. Aceștia au marcat primele patru goluri și s-au desprins la 8-1 în debutul secvenței a 3-a. De altfel, CSM-ul a câștigat fiecare secvență: 2-0, 4-1, 6-3, 4-3.

Marcatorii echipei orădene: Silvian Colodrovschi – 8 goluri, Viktor Kovats, Nichita Ilisie, Cristian Dobre, Istvan Szabo – 2 goluri fiecare, respectiv Bogdan Remeș – 1 gol. În lotul echipei orădene au fost incluși Mateja Asanovic și Murat Shakenov, noile achiziții.

De notat că Triumf București revine în competiția de top a polo-ului românesc pentru prima dată după 1985.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.