CSM Oradea a învins Dinamo București, în cel de-al 2-lea meci contând pentru turul fazei a 2-a din Superliga Națională de polo

59
CSM Oradea Polo

CSM Oradea a învins Dinamo București, scor 9-4, în cel de-al 2-lea meci contând pentru turul fazei a 2-a din Superliga Națională de polo. Partida a avut loc duminică, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Pe reprize: 0-0, 4-1, 5-1, 0-2.

Bihorenii au marcat primele patru goluri ale partidei, toate în secvența a 2-a. Avantajul CSM-ului a continuat să crească, scorul la capătul celui de-al 3-lea act fiind de 9-2. Dinamo a marcat ultimele două goluri ale partidei.

Maercatorii formației orădene au fost Vlad Georgescu – 3 goluri, Alex Popoviciu – 2 goluri, Nichita Ilisie, Roland Szabo, Silvian Colodrovschi, Bogdan Remeș – câte un gol fiecare. În replică, Ionuț Vrânceanu a marcat de două ori.

Sâmbătă (08.02), CSM Oradea a învins pe Dinamo București cu scorul de 12-7.

În urma acestor rezultate, formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu are șase victorii și două înfrângeri. Pentru echipa de polo urmează turneul de Cupa României, eveniment programat a se desfășura la București, pe 13-14 februarie.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.