CSM Oradea a încheiat prima aventură oficială în jocul de polo pe apă de la declanșarea pandemiei COVID-19

90
polo poza ilustrativ
Foto © AlesdOnline arhivă
 

CSM Oradea a încheiat prima aventură oficială în jocul de polo pe apă de la declanșarea pandemiei COVID-19. Echipa antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a jucat duminică ultimul meci la turneul inaugural de calificare în Superliga Națională – ediția 2020/21.

 

În cadrul ultimei partide a evenimentului desfășurat între 7-11 octombrie anul curent, la Focșani, CSM Oradea a fost depășită de Steaua București cu scorul de 5-8. Pe reprize: 0-1, 1-2, 2-4 și 2-1. Partida a fost transmisă în direct pe canalul TV Look Sport.

Marcatorii echipei orădene în această partidă au fost Vlad Georgescu – 2 goluri, Viktor Kovats, Albert Vătrai și Bogdan Remeș câte un gol fiecare. De cealaltă parte, Georgian Fulea – 3 goluri, Mihnea Gheorghe, Tiberiu Negrean – câte 2 goluri, iar Nicolae Oanță – 1 gol pentru Steaua.

De la CSM Oradea au fost eliminați în această partidă Dragoljub Rogac și Silvian Colodrovschi.

CSM Oradea a câștigat primele cinci partide disputate la acest eveniment. 

Cu un bilanț general de 5 victorii și o înfrângere, CSM Oradea se situează pe locul al 2-lea în clasamentul Superligii Naționale de polo – ediția 2020/21 la capătul primului turneu din faza inaugurală.

Competiția continuă cu un al 2-lea turneu în această primă fază a campionatului. Acesta este programat pentru perioada 28 octombrie – 1 noiembrie anul curent. Locul de desfășurare urmează să fie stabilit și comunicat curând.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.