CSM Oradea a fost repartizată în Grupa H din cadrul LEN EuroCup

71

CSM Oradea a fost repartizată în Grupa H din cadrul LEN EuroCup. Formația antrenată de către Dorin Costrăș se va duela cu Sintez Kazan și Novi Belgrad pentru un loc în optimile de finală ale competiției.

Turneul se va desfășura la Belgrad, Serbia, între 4 și 6 decembrie anul curent. Se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare. Primele două clasate avansează în faza următoare a competiției.

Reamintim că CSM Oradea a participat în cursul săptămânii trecute la turneul preliminar LEN Champions League de la Budapesta, unde s-a clasat pe locul al 6-lea. Complet nepregătită după două săptămâni de izolare pentru aproape întreg efectivul și cu un lot redus numeric, echipa orădeană a suferit trei înfrângeri la amintitul eveniment, fiind depășită de Brescia, Vouliagmeni și echipa din Kazan cu care se va duela din nou în EuroCup.

Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.