CSM Oradea a fost învinsă de Steaua București în primul meci din cadrul etapei a 7-a în Superliga Națională de polo pe apă

48
 

CSM Oradea a fost învinsă de Steaua București în primul meci din cadrul etapei a 7-a în Superliga Națională de polo pe apă. Rezultatul final al partidei desfășurate joi a fost de 9-5.

Jocul a demarat favorabil echipei campioane. Aceasta a înscris primele două goluri și a terminat secvența inaugurală în avantaj, scor 4-1. Bucureștenii s-au desprins la 5-1, însă CSM-ul a redus din deficit, apropiindu-se la 5-2 după 16 minute de joc.

Orădenii au înscris primul gol din repriza a 3-a, dar a urmat un parțial de 3-0 în favoarea gazdelor. Astfel, s-a ajuns la un ecart maxim de cinci goluri, scor 8-3 și 9-4. Ultima reușită a partidei a purtat semnătura echipei bihorene.

Marcatorii CSM Oradea au fost Alex Popoviciu și Mateja Asanovic, ambii cu câte două reușite fiecare, respectiv Istvan Szabo, cu un gol. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost lipsită la această partidă de Silvian Colodrovschi. Centrul echipei orădene a fost suspendat, având drept de joc la celălalt meci al rundei.

Vlad Georgescu și Tudor Fulea au înscris de câte două ori pentru Steaua București. Alți cinci jucători au punctat câte o dată pentru militari.

Acesta este primul eșec stagional pentru CSM Oradea, formație ce și-a câștigat primele 12 meciuri în Superliga Națională.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.