13.1 C
Aleşd
joi, 28 martie 2024

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Sighișoara, scor 37-41

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Sighișoara, scor 37-41, în etapa a 3-a din Seria C a Diviziei A la handbal masculin. Meciul s-a desfășurat la Turda, în cadrul primului turneu din noua stagiune.

- Publicitate -

A fost o partidă bogată în realizări pe tabela de marcaj. Sighișoara s-a desprins la 22-20 în primele 30 minute de joc, dublându-și avantajul în cea de-a 2-a jumătate.

Acesta a fost al 2-lea și ultimul meci susținut de echipa lui George Tăutu la turneul de la Turda. Vineri, CSM Oradea a învins Politehnica Timișoara. Meciul cu Academia Minaur Baia Mare, programat pentru sâmbătă nu s-a disputat, deoarece maramureșenii nu s-au prezentat la turneu.

CSM Oradea are 6 puncte din trei partide. Meciul cu Academia Minaur Baia Mare a fost omologat cu victorie 10-0 prin prisma faptului că echipa maramureșeană nu s-a prezentat la turneul de la Turda. Sighișoara este lider, având trei victorii din tot atâtea partide disputate.

Reamintim că CSM Oradea a participat la turneul de la Turda în efectiv redus, cu 14 jucători. Echipa a fost lipsită de șapte componenți, incluzându-i pe cei doi portari seniori.

Următorul turneu de Divizia A, în Seria C, se va desfășura în perioada 21-24 ianuarie 2021.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,170FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
578CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI