CSM Oradea a fost învinsă de CSM Sighișoara, scor 37-41

60

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Sighișoara, scor 37-41, în etapa a 3-a din Seria C a Diviziei A la handbal masculin. Meciul s-a desfășurat la Turda, în cadrul primului turneu din noua stagiune.

A fost o partidă bogată în realizări pe tabela de marcaj. Sighișoara s-a desprins la 22-20 în primele 30 minute de joc, dublându-și avantajul în cea de-a 2-a jumătate.

Acesta a fost al 2-lea și ultimul meci susținut de echipa lui George Tăutu la turneul de la Turda. Vineri, CSM Oradea a învins Politehnica Timișoara. Meciul cu Academia Minaur Baia Mare, programat pentru sâmbătă nu s-a disputat, deoarece maramureșenii nu s-au prezentat la turneu.

CSM Oradea are 6 puncte din trei partide. Meciul cu Academia Minaur Baia Mare a fost omologat cu victorie 10-0 prin prisma faptului că echipa maramureșeană nu s-a prezentat la turneul de la Turda. Sighișoara este lider, având trei victorii din tot atâtea partide disputate.

Reamintim că CSM Oradea a participat la turneul de la Turda în efectiv redus, cu 14 jucători. Echipa a fost lipsită de șapte componenți, incluzându-i pe cei doi portari seniori.

Următorul turneu de Divizia A, în Seria C, se va desfășura în perioada 21-24 ianuarie 2021.

Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.