0.3 C
Aleşd
marți, 19 martie 2024

CSM Oradea a fost învinsă de CSM București, scor 24-32

CSM Oradea a fost învinsă de CSM București, scor 24-32, într-un meci contând pentru etapa a 14-a în Liga Națională la handbal masculin. Partida a avut loc vineri, la Arena Antonio Alexe.

- Publicitate -

Partida a fost controlată de echipa oaspete. Mult mai bine poziționată în clasament și cu o mai bogată experiență la nivelul primului eșalon, formația din București s-a instalat la conducere devreme și a construit un avantaj de 4-5 goluri pe care l-a gestinate pe toată durata confruntării. La jumătatea meciului scorul a fost de 10-15.

Formația antrenată de fostul internațional Eliodor Voica a gestionat jocul în partea a 2-a. CSM Oradea nu a găsit soluții să puncteze, având numeroase șanse de gol din situații favorabile rămase neconcretizate. Defensiva a fost o problemă pe tot parcursul celor 60 minute de joc, astfel încât ecartul a urcat chiar și la peste zece lungimi.

Boșca a înscris de cinci ori, Farcaș a punctat în patru rânduri, iar Ivancenco și Turcu au avut câte trei reușite pentru CSM Oradea. În replică, Ioannou a înscris de șase ori pentru CSM București.

Astfel, CSM Oradea rămâne fără punct în clasament. Formația antrenată de Cosmin Liberț se situează pe ultimul loc al clasamentului.

Următorul meci are loc la Vaslui, la finele săptămânii următoare, fiind ultimul din anul calendaristic 2022.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,133FaniÎmi place
1,741CititoriConectați-vă
396CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI