CSM Oradea a debutat cu victorie în noul sezon competițional la nivelul Superligii Naționale de polo

109
polo poza ilustrativ
Foto © AlesdOnline arhivă

CSM Oradea a debutat cu victorie în noul sezon competițional la nivelul Superligii Naționale de polo. Deținătoare a Cupei României, formația orădeană a trecut de Sportul Studențesc, scor 13-5. Pe reprize: 4-1, 2-2, 5-0, 2-2.

 

Partida a fost controlată de elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. Orădenii au apărat pe accelerator în prima și a 3-a repriză. Sportul a fost egala CSM-ului în celelalte două perioade de joc. Fără îndoială a fost o bună primă apariție oficială după mai bine de șapte luni de pauză totală.

Marcatorii echipei au fost: Vlad Georgescu, Nichita Ilisie, Silvian Colodrovschi – 3 goluri fiecare, Alexandru Vătrai – 2 goluri, Ramiro Georgescu – 1 gol, Bogdan Remeș – 1 gol.

Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport.

Celelalte rezultate ale primei etape:

  • Dinamo vs Crișul, scor 14-6
  • Steaua vs Rapid, scor 19-2

Programul echipei orădene în continuare:

  • Vineri (09.10), ora 9:00, vs Crișul Oradea
  • Vineri (09.10), ora 18:30, vs Rapid București – pe Look Plus
  • Sâmbătă (10.10), ora 13:30, vs Dinamo București – pe Look Plus
  • Duminică (11.10), ora 12:00, vs Steaua București – pe Look Plus
 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.