CSM Oradea a debutat cu dreptul în noua ediție de campionat la handbal masculin

107

CSM Oradea a debutat cu dreptul în noua ediție de campionat la handbal masculin. Formația antrenată de George Tăutu a dispus de Politehnica Timișoara în ziua de deschidere a Seriei C din cadrul Divizia A.

Meciul desfășurat vineri, în bula de la Turda, s-a încheiat cu scorul de 28-25. Formația orădeană conducea cu trei goluri și la jumătatea partidei, scor 18-15. Succesul este cu atât mai prețios cu cât buturile orădene au fost apărate de un junior. Numele lui este Denis Indrie, în vârstă de doar 16 ani.

Sâmbătă, CSM Oradea a avut liber întrucât adversarul stabilit, Academia Minaur Baia Mare, nu s-a prezentat la acest turneu. Gruparea din Maramureș resimte efectele pandemiei. De altfel, echipa orădeană participă la acest eveniment fără șapte jucători, incluzând cei doi portari seniori.

Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.