CSM Oradea a câștigat primul meci oficial disputat în anul calendaristic 2020

52
CSM Oradea Polo

CSM Oradea a câștigat primul meci oficial disputat în anul calendaristic 2020. Echipa antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a trecut de Dinamo București, scor 12-7. Scor pe reprize: 5-3, 2-1, 4-3, 1-0. Partida s-a desfășurat sâmbătă (08.02), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Dinamo a început mai bine și a marcat primele două goluri. Oaspeții conduceau cu 3-2 la jumătatea primei secvențe, după care CSM-ul a replicat cu patru goluri consecutive. De altfel, scorul la jumătatea partidei a fost de 7-4.

Avantajul gazdelor a urcat la cinci lungimi în secvența a 3-a, scor 10-5. Dinamo a redus din deficit chiar la încheierea acestei perioade de joc, însă Oradea a înscris ultimul gol al partidei.

Vlad Georgescu a marcat trei goluri, Vlad Dragomirescu, Silvian Colodrovschi și Ramiro Georgescu au punctat de câte două ori, iar Nichita Ilisie, Roland Szabo și Alex Popoviciu au înscris câte un gol fiecare. În replică, Andrei Drăghici și Ionuț Vrâncianu au marcat câte două goluri pentru Dinamo București.

Duminică, cu începere de la ora 11:00, în aceeași locație, se va desfășura cel de-al 2-lea duel dintre aceste formații. Intrarea este liberă. Dubla contează pentru turul fazei a 2-a din Superliga Națională și este o restanță.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.