CSM CSU Oradea susține următoarele două partide în deplasare

66

CSM CSU Oradea susține următoarele două partide în deplasare. Este vorba despre un joc în Liga Națională, urmat de unul în FIBA Europe Cup. Ulterior, roș-albaștrii vor întâmpina Sărbătoarea Crăciunului cu trei jocuri consecutive pe teren propriu.

Sâmbătă, 7 decembrie, ora 17:00, este programat meciul cu Dinamo Știința București, contând pentru etapa a 9-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Partida nu este televizată.

Miercuri, 11 decembrie, ora 19:00, va avea loc duelul cu U-BT Cluj-Napoca, din cadrul primei etape a fazei a 2-a în FIBA Europe Cup. Confruntarea va fi transmisă în direct la DigiSport și pe canalul YouTube FIBA.

Apoi, CSM-ul va disputa următoarele partide pe teren propriu:

Sâmbătă, 14 decembrie, ora 20:30, vs U-BT Cluj-Napoca, Liga Națională – Etapa 10
Miercuri, 18 decembrie, ora 19:00, vs Ironi Ness Ziona, FIBA Europe Cup, Faza 2, Etapa 2
Sâmbătă, 21 decembrie, oră nestabilită, vs BCM U FC Argeș Pitești, Liga Națională – Etapa 11

De notat însă că pe 9 decembrie se va efectua tragerea la sorți a sferturilor de finală din Cupa României. Prima manșă în această fază a competiției se va disputa pe 28 decembrie. La tragerea la sorți menționată se va stabili atât adversarul, cât și locul de disputare al primei manșe.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.