CSM CSU Oradea și Steaua București se duelează pentru a doua oară în sezonul competițional 2019-2020

21
CSM CSU Oradea și Steaua București

CSM CSU Oradea și Steaua București se duelează pentru a doua oară în sezonul competițional 2019-2020. Partida de la Arena Antonio Alexe contează pentru etapa a 8-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin și are loc luni, de la ora 19:00, fiind transmisă în direct la DigiSport.

Duelul roș-albastrelor se consemnează în ultimul meci al primei runde din returul Grupei valorice A. La jumătatea fazei inaugurale a campionatului Oradea se situează pe locul al 2-lea, iar Steaua împarte locurile 4-6 cu Dinamo Știința București și SCM Universitatea Craiova.

Se anunță un duel interesant, în care CSM CSU primește vizita unei echipe noi pentru baschetul românesc. Nu mai puțin de șase jucători străini se află la prima prezență în Arena Antonio Alexe. Alături de aceștia, în rotația de bază a militarilor se mai află Radu Vîrnă și Andrei Mandache. Ei sunt singurii jucători ai Stelei care au făcut parte din lotul bucureștenilor și au avut roluri importante în sezonul anterior. Cel din urmă, fost căpitan al CSM CSU Oradea, a suferit o accidentare la ultimul joc al actualei sale echipe, prezența sa la meciul de la Oradea fiind puțin probabilă.

CSM CSU Oradea este lipsită în continuare de serviciile lui Bobe Nicolescu, accidentat la spate. Este de așteptat ca Aaron Broussard și Dragan Zekovic să revină după ce au fost menajați la ultimul meci al roș-albaștrilor.

Oradea are nevoie de un nivel de agresivitate ridicat, de concentrare pe măsură și de o zi inspirată la finalizare pentru a obține a 5-a victorie consecutivă în Liga Națională. Fără îndoială aportul publicului poate să fie extrem de important.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.